Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/sg2572/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (rivi 107 tiedostossa /home/sg2572/public_html/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/sg2572/public_html/includes/common.inc).

Nettisivut ja foorumi uudistuvat

Yhdistyksen nettisivut sekä keskustelupalsta Aikojen Alusta uudistuu tämän syksyn aikana.

Yhdistyksen nettisivut yksinkertaistuvat jotta sen sisältämä tieto olisi mahdollista löytää helpommin, ja poistetaan samalla jäsenille lisäarvoa tuottamattomat osiot.

Aikojen Alusta keskustelufoorumin luonne muuttuu myös uudistuksen myötä. Keskustelufoorumi tulee olemaan vain yhdistyksen jäsenille ja keskustelu on tällöin ulkopuolisilta täysin suljettu. Muutokset ovat jo havaittavissa osoitteessa www.suomenmetallinetsijat.fi/juttelu/

Rekisteröityminen tulee tapahtumaan omalla etu ja sukunimellään mikä näkyy myös kaikille muille jäsenille. Keskustelupalstalle tullaan kutsumaan myös Museoviraston sekä paikallismuseoiden edustajia, joiden kanssa jäsenet pääsevät keskustelemaan vapaasti.

Pyydämme Aikojen Alusta foorumille kirjautuneet jäsenet ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen info@suomenmetallinetsijat.fi Aikojen Alusta foorumin käyttäjätunnuksensa sekä etu sekä sukunimensä niin vaihdamme käyttäjätunnukset uusien sääntöjen mukaiseksi.

Käyttäjätunnuksensa ilmoittamatta jättäneet poistetaan foorumilta 30.9.2015.
Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tämän jälkeen tervetulleita rekisteröitymään uudelleen etu ja sukunimellään. Foorumiin liittyvien nimi ei näy foorumin vierailijoille, kuten ei myöskään eri alueiden kirjoituksetkään näy ulkopuolisille.

Mikäli jäsenillä on ehdotuksia tai kysymyksiä uudistuksiin liittyen, voitte mielellään olla meihin yhteydessä sähköpostitse info@suomenmetallinetsijat.fi

Syysterveisin,
SME ry:n hallitus