Foorumin säännöt

Lue nämä ennen foorumin käyttöä.
Administraattori
Site Admin
Viestit: 27
Liittynyt: Ma Marras 26, 2012 12:11 am

Foorumin säännöt

Viesti Kirjoittaja Administraattori »

SME-foorumi on Suomen metallinetsijät ry:n hallinnoima ja yhdistyksen jäsenille avoin foorumi. SME-foorumi päivitetään säännöllisesti ja sitä ylläpitää joukko aktiivisia moderaattoreita. Moderaattorit valvovat että sääntöjä seurataan ja foorumin sisältö pysyy siistinä. Moderaattoreilla on oikeus lukita ja poistaa keskusteluketjuja, sekä perua foorumin jäsenyys toistuvien sääntörikkomusten takia. Kaikki foorumin jäsenet ovat rekisteröityneet omalla nimellään.

Rekisteröitymällä omalla nimelläsi foorumin jäseneksi hyväksyt alla olevat säännöt. Kysymyksiä ja kommentteja voit esittää administraattorille tai moderaattoreille.

Luethan säännöt huolellisesti.

Pidä kirjoituksesi hyvän maun rajoissa ja kunnioita foorumin muita jäseniä
- Muista että tätä foorumia lukee myös alaikäiset. Älä kirjoita tai julkaise väkivaltaisia, ahdistavia tai ahdistelevia kommentteja, kuvia tai linkkejä. Tällaiset viestit muokataan tai poistetaan välittömästi.
- Provosointi ja spämmääminen on kiellettyä.
- Suomen lakia rikkovat viestit tai sellaiset jotka yllyttävät lain rikkomiseen tullaan poistamaan. Sama koskee tekijänoikeuksien rikkomista – linkitä mielummin kuin että kopioit.

Ei politiikkaan, uskontoon, seksiin tai huumeisiin liittyvää keskustelua
- Politiikasta ja uskonnosta keskustelu johtaa Internetissä yleensä turhan kiihkeisiin kommentteihin. Näitä keskusteluja varten löytyy muita foorumeja.
- Syrjintä (etnisyys, sukupuoli, kieli, kansallisuus jne) on kielletty – myös huumorimielessä.

Kaikki viestit tulee kirjoittaa oikeille, niille tarkoitetuille alueille.
- Nimeä uusi viestiketju niin, että nimestä selviää viestin sisältö.
- Tarkista ennen uuden viestiketjun aloittamista löytyykö aiheesta jo toinen viesti. Moderaattorit saattavat yhdistää ketjuja jos aiheet ovat samat.
Lukittu